Les màquines del caos – Signat

Ricard Efa
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

18,95 

Hay existencias

L’equip d’Apne ha d’introduir-se dins d’un dels complexos corporatius més poderosos del Sistema d’Estats, superar tota la seguretat fins arribar a l’última planta i picar un codi en un terminal. Però res els ha preparat per al que els espera a dalt de tot. Si és que hi arriben vius. Al territori de l’Aliança Democràtica, a l’altra banda del món, la doctora Petra Tlaxcala porta anys treballant en un projecte que pretén crear la barreja perfecta entre l’home i la màquina. El candidat idoni per al seu experiment apareix a la vegada que un greu esdeveniment trenca les febles relacions entre les dues grans potències mundials. Mentrestant, enmig d’una de les últimes selves del planeta, Ira, membre d’un grup d’activistes, es topa amb els efectes que provoquen uns artefactes sortits del no-res. Cada passa que fan, cada decisió que prenen sembla acostar-los al caos que amenaça a l’horitzó. Podran aturar el curs que semblen haver pres els esdeveniments? O potser el que han de fer és justament el contrari?

Ricard Fernández va néixer a Sabadell l’any 1976, on fa classes a l’escola Joso, i fa vint anys que firma els còmics que dibuixa amb el sobrenom d’Efa. Ha publicat amb algunes de les editorials de còmic més rellevants del mercat francobelga (Dupuis, Lombard, Delcourt, Vents d’Ouest, Futuropolis…), tant en col·laboració amb guionistes (Regis Hautière, Denis Lapière, Olivier Jouvray, Aurélien Ducodray, Salva Rubio) com amb guions propis. Alguns dels seus títols han estat traduïts en una desena de països, i l’any 2018 va rebre una nominació als Eisner Awards per Monet, nòmada de la llum. Ha publicat a les pàgines de Cavall Fort, l’Ara, Spirou, ImageDoc, Sàpiens i Volata, entre d’altres. Ha dirigit els sis primers números de la revista de còmics local Paper de Ceba. Fa soroll amb el seu grup Misèria, crida a Twitter (@Ricardefa) quan s’enfada i procura educar bé els seus fills.

Amb Mai Més ha publicat Noceà 1 i Noceà 2.

«“Jo voldria fer la cifi que faria [Terrence] Malick rodant Akira”. Això em va dir l’altre dia l’Efa parlant sobre el que acostumem a parlar sempre: la ciència-ficció, l’escriptura i la creació de mons possibles. I es va quedar tan tranquil, el paio.»
Jose Valenzuela

Twitter Gigamesh català: @GigameshCat

Información adicional

 • Formato
  Tapa blanda
 • Dimensiones
  15,0 x 23,0 cm
 • Peso
  0,300 kg
 • Páginas
  288 pages
 • ISBN
  9788412363319
 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  Ricard Efa
 • Categoría
  Ciberpunk
 • Editoral
  Mai Més Llibres
 • Colección
  Nüwa
 • Año
  2021
 • Fecha de lanzamiento
  2021-07-07

Articulo nuevo:

18,95 

En stock

Hay existencias

Portes 4,90 € y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

Preguntas frecuentes:

Creación de Cuenta: Se crea al comprar. No necesitas registro previo.
Las recogidas en tienda se guardan 60 días.
Promociones: Se enviarán con el pedido hasta fin de existencias.

¿Más preguntas? Ver Preguntas Frecuentes completas.

Productos relacionados

9,00 
Richard Morgan
11,50 
Arkadi y Borís Strugatski
22,90 
Alejandro Marcos Ortega
29,90 
George R.R. Martin
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad