PREVENDA – Els confins i la tenebra – Signat+Arxius II

Stella Signata / 1

Ricard Efa
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

A la venta: 19/06/2024

20,50 

Hay existencias

Signat i de regal el segon volum dels Arxius de la Custòdia

Una sublevació militar amenaça amb trencar la Pau dels Confins, el sistema solar on la humanitat ha viscut tancada durant els últims dos mil anys. Però l’exèrcit no és l’únic perill que batega en la foscor de l’espai. Quan Baran Aion, una jove cadet, és acusada sense proves d’haver mort la seva millor amiga un estrany poder desperta dins seu. De ser una víctima col·lateral de la conxorxa militar passarà a convertir-se en l’objectiu d’una cacera que ho capgirarà tot.

En la seva fugida, Baran sacsejarà les vides de tots aquells que es creuin amb el seu camí, i res tornarà a ser com abans. La Pau, l’Ordre, els Pactes del Consens, els Confins i la Tenebra, així com moltes altres creences i cançons antigues, semblen haver existit per dibuixar el taulell del moment que els ha tocat viure. Les respostes que uns i altres malden trobar per tal de sobreviure no faran sinó incrementar els misteris que els envolten. Amb l’ombra de la guerra cada vegada més present, el destí de la humanitat està en mans d’un grup reduït de persones.

“El debut de Ricard Efa amb la seva novel·la Les màquines del caos és dels més lloables que recordo en català dins el gènere fantàstic.”

Eloi Puig, La Biblioteca del Kraken

Ricard Fernández (@Ricardefa) va néixer a Sabadell l’any 1976, on fa classes a l’escola Joso, i fa més de vint anys que firma els còmics que escriu i dibuixa amb el sobrenom d’Efa. Ha publicat amb algunes de les editorials de còmic més rellevants del mercat francobelga (Dupuis, Lombard, Delcourt, Vents d’Ouest…) tant en col·laboració amb guionistes com amb guions propis. Alguns dels seus títols han estat traduïts en una desena de països, i l’any 2018 va rebre una nominació als Eisner Awards per Monet, nòmada de la llum. El 2021 va publicar la seva primera novel·la de ciència-ficció, Les màquines del caos, i ha dedicat els últims anys a la sèrie de còmic distòpic Noceà i a donar forma a l’univers d’òpera espacial Stella Signata.

Prevenda des del 5 d’abril  fins el 17 de juny.

Segueix Gigamesh en català a X: @GigameshCat

Información adicional

 • Formato
  Tapa blanda
 • Dimensiones
  14,0 x 21,0 cm
 • Peso
  0,400 kg
 • Páginas
  288 pages
 • ISBN
  9788410254053
 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  Ricard Efa
 • Categoría
  Ciencia ficción
 • Editoral
  Mai Més
 • Año
  2024
 • Fecha de lanzamiento
  2024-06-19

Articulo nuevo:

20,50 

En stock
A la venta: 19/06/2024

Hay existencias

Artículo en Preventa:

A la venta: 19/06/2024
El envío no será inmediato tras la compra.

Portes 4,90 € y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

Preguntas frecuentes:

Creación de Cuenta: Se crea al comprar. No necesitas registro previo.
Las recogidas en tienda se guardan 60 días.
Promociones: Se enviarán con el pedido hasta fin de existencias.

¿Más preguntas? Ver Preguntas Frecuentes completas.

Productos relacionados

La Brigada de la luz
18,50 
Kameron Hurley
49,95 
James Matthew Barrie
18,00 
Ursula K. Le Guin
6,00 
George R.R. Martin
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad