El color de la màgia

Discmón: Els mags/1

Terry Pratchett
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

18,50 

Solo quedan 2 disponibles

«… l’experiència li deia que només era qüestió de temps que l’equilibri normal de l’univers quedés restaurat i comencés a torturar-lo com feia sempre».

En algun punt de la frontera entre el pensament i la realitat existeix el Discmón, un lloc i un temps paral·lel que pot sonar com el nostre i fer la mateixa olor, però que sembla completament diferent. Sobretot, perquè és un món pla sostingut per quatre elefants recolzats a la part posterior d’una tortuga gegant que es mou per l’espai.

I aquí és on comença tot, amb el primer turista del Discmón, l’excepcionalment ingenu Doslliris i el ferotge equipatge que el segueix a tot arreu amb el seu centenar de potetes. En Gratavent, un mag benintencionat però notablement inepte, s’encarregarà de guiar i protegir l’estranger durant una expedició tan divertida com perillosa.

El color de la màgia és el viatge inaugural de Terry Pratchett per l’ara llegendària terra del Discmón. Dins també trobareu l’article Reialmes màgics.

Dracs, dimonis, Mags, Assassins i lladres. Podem assegurar el caos…

Sir Terence David John Pratchett (Terry Pratchett) és el celebrat creador de la sèrie del Discmón, un fenomen de vendes global, que va començar el 1983 amb la publicació d’El color de la màgia. En total, és autor de més de setanta llibres. Les seves novel·les han estat adaptades als escenaris
i a les pantalles, i ha guanyat multitud de premis en el transcurs de la seva carrera, inclosa la Medalla Carnegie, a més de ser nomenat cavaller pels seus serveis a la literatura. Les vendes a tot el món dels seus llibres se situen en aquests moments pels volts dels 90 milions d’exemplars (però tampoc és que ningú es dediqui a comptar-los), i s’han publicat en quaranta-una llengües. Ara, quaranta-dues. Nascut a Anglaterra el 1948, va morir el 2015, però una gran legió de seguidors no permet que el llegat de Pratchett caigui en l’oblit i celebren l’obra del seu autor favorit inundant les xarxes amb el hashtag #SpeakHisName.

 

Segueix Gigamesh en català a X: @GigameshCat

Información adicional

 • Formato
  Tapa dura
 • Dimensiones
  14,0 x 21,0 cm
 • Peso
  0,400 kg
 • Páginas
  272 pages
 • ISBN
  9788412363333
 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  Terry Pratchett
 • Categoría
  Fantasía
 • Editoral
  Mai Més
 • Colección
  Refugi A'tuin
 • Año
  2021
 • Fecha de lanzamiento
  2021-12-01

Articulo nuevo:

18,50 

En stock

Solo quedan 2 disponibles

Portes 4,90 € y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

Preguntas frecuentes:

Creación de Cuenta: Se crea al comprar. No necesitas registro previo.
Las recogidas en tienda se guardan 60 días.
Promociones: Se enviarán con el pedido hasta fin de existencias.

¿Más preguntas? Ver Preguntas Frecuentes completas.

Productos relacionados

29,90 
Frank Herbert
11,50 
George R. R. Martin
22,95 
Ada Hoffmann
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad