PREVENDA – Pack Stella Signata I-II – Signat+Arxius II

Stella Signata

Ricard Efa
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

A la venta: 03/07/2024

41,00 

Hay existencias

Pack dels dos primers volums signats de l’space opera de Ricard Effa, Els confins de la tenebra i Des de sempre fins a l’infinit i de regal el segon volum dels Arxius de la Custòdia

Volum I: Una sublevació militar amenaça amb trencar la Pau dels Confins, el sistema solar on la humanitat ha viscut tancada durant els últims dos mil anys. Però l’exèrcit no és l’únic perill que batega en la foscor de l’espai. Quan Baran Aion, una jove cadet, és acusada sense proves d’haver mort la seva millor amiga un estrany poder desperta dins seu. De ser una víctima col·lateral de la conxorxa militar passarà a convertir-se en l’objectiu d’una cacera que ho capgirarà tot.

En la seva fugida, Baran sacsejarà les vides de tots aquells que es creuin amb el seu camí, i res tornarà a ser com abans. La Pau, l’Ordre, els Pactes del Consens, els Confins i la Tenebra, així com moltes altres creences i cançons antigues, semblen haver existit per dibuixar el taulell del moment que els ha tocat viure. Les respostes que uns i altres malden trobar per tal de sobreviure no faran sinó incrementar els misteris que els envolten. Amb l’ombra de la guerra cada vegada més present, el destí de la huma- nitat està en mans d’un grup reduït de persones.

Volum II: La Flota està prenent el control dels Confins. Aquells qui gosen oposar-s’hi són ensorrats sense contemplacions. L’anhel del general Pannerian, però, va més enllà del control polític.

Amb l’estació en mans dels militars, Bientöt-Garo fuig amb Kudht i les germanes Maa. Sense un objectiu clar, perquè el sistema sencer està pres per Pannerian i els seus. Quan els ocupants de l’Olifant es topen amb la peça que podria aturar la revolta, hauran de decidir si salven la seva pell o si se la juguen per salvar a tothom.

Ingö i Dora esperen poder-se amagar al Pou Weisser. Baran, reclosa al fons del Fortí de Labaddun, malmesa pels efectes de l’èter, veu com la realitat es va desintegrant a poc a poc, i amb ella, el seu senderi.

Ricard Fernández (@Ricardefa) va néixer a Sabadell l’any 1976, on fa classes a l’escola Joso, i fa més de vint anys que firma els còmics que escriu i dibuixa amb el sobrenom d’Efa. Ha publicat amb algunes de les editorials de còmic més rellevants del mercat francobelga (Dupuis, Lombard, Delcourt, Vents d’Ouest…) tant en col·laboració amb guionistes com amb guions propis. Alguns dels seus títols han estat traduïts en una desena de països, i l’any 2018 va rebre una nominació als Eisner Awards per Monet, nòmada de la llum. El 2021 va publicar la seva primera novel·la de ciència-ficció, Les màquines del caos, i ha dedicat els últims anys a la sèrie de còmic distòpic Noceà i a donar forma a l’univers d’òpera espacial Stella Signata.

Prevenda des del 5 d’abril  fins el 1 de juliol.

NOTA: l’editorial enderredeix la posada a la venda del segon volum al 3 de juliol.

Segueix Gigamesh en català a X: @GigameshCat

Información adicional

 • Formato
  Tapa blanda
 • Dimensiones
  14,0 x 21,0 cm
 • Páginas
  288 pages
 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  Ricard Efa
 • Categoría
  Ciencia ficción
 • Editoral
  Mai Més
 • Año
  2024
 • Fecha de lanzamiento
  2024-07-03

Articulo nuevo:

41,00 

En stock
A la venta: 03/07/2024

Hay existencias

Artículo en Preventa:

A la venta: 03/07/2024
El envío no será inmediato tras la compra.

Portes 4,90 € y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

Preguntas frecuentes:

Creación de Cuenta: Se crea al comprar. No necesitas registro previo.
Las recogidas en tienda se guardan 60 días.
Promociones: Se enviarán con el pedido hasta fin de existencias.

¿Más preguntas? Ver Preguntas Frecuentes completas.

Productos relacionados

Percy Jackson
14,95 
10,95 
Neil Gaiman
34,90 
Isaac Asimov
19,80 
Juana Cortes y Luis Amavisca
25,90 
China Miéville
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad