Friday 1

Llibre 1: El primer dia de Nadal

Ed Brubaker, Marcos Martín i Muntsa Vicente
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

17,95 

Hay existencias

Tracta d’una noia de divuit anys que va créixer com una detectiu adolescent, combatent el crim i explorant misteris ocultistes i sobrenaturals. Una Watson per al Holmes que és el seu millor amic. Uns joves detectius que han crescut i que es troben amb els mateixos problemes que la majoria d’adults. Enfrontar-se a un món molt més perillós.

Una mena d’història d’horror que al final connecta tant amb adolescents com adults.

Friday Fitzhugh va passar la seva infantesa resolent crims i desenterrant secrets ocults amb el seu millor amic Lancelot Jones, el nen més intel·ligent del món. Però això era el passat, ara està a la  universitat, començant una nova vida sola. Ella ha continuat endavant. Fins que torna a casa per a les vacances i immediatament torna a l’òrbita de Lance. Descobreix que una cosa molt estranya i  perillosa està passant a la seva petita ciutat de Nova Anglaterra… Aquestes són, literalment, les vacances de Nadal de l’infern i cap dels dos pot sobreviure per veure l’Any Nou.

Ed Brubaker (Maryland,1966) és un guionista nord-americà guanyador de quatre premis Eisner. És especialment conegut pel seu treball com a guionista de còmics en col·leccions com Batman, Daredevil, Capità Amèrica, The Immortal Iron Fist, Catwoman, Gotham Central, Sleeper, X-Men: Gènesi Mortal, Uncanny X-Men, Uncanny X-Men.

Marcos Martín (Barcelona, 1972) és un autor de còmics català, guanyador de dos premis Eisner. Entre els seus treballs destaquen Batgirl: Year One amb Scott Beatty i Chuck Dixon, Doctor Strange: The Oath amb Brian K. Vaughan, moltes històries per a The Amazing Spider-Man, Daredevil amb Mark Waid, i The Private Eye amb Brian K. Vaughan.

Muntsa Vicente (Barcelona, 1972) és una il·lustradora i colorista catalana. Ha col·laborant amb multitud de publicacions i institucions públiques, com l’Ajuntament de Barcelona, La Vanguardia, Elle, Woman, etc. També s’ha encarregat dels colors de diversos còmics de Marcos Martín, Javier Pulido i Javier Rodríguez, tant per a Marvel com per a DC. Amb Brian K. Vaughan i Marcos Martín han publicat The Private Eye i Barrier.

Ja disponible Friday 2: En una nit freda d’hivern.

 

P. des del 9 de novembre fins el 4 de desembre.

Información adicional

 • Formato
  Tapa blanda
 • Dimensiones
  15,0 x 23,0 cm
 • Peso
  0,300 kg
 • Páginas
  120 pages
 • ISBN
  9788412738612
 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  Ed Brubaker, Marcos Martín i Muntsa Vicente
 • Categoría
  Ciencia ficción
 • Editoral
  Mai Més
 • Año
  2023
 • Fecha de lanzamiento
  2023-12-04

Articulo nuevo:

17,95 

En stock

Hay existencias

Portes 4,90 € y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

Preguntas frecuentes:

Creación de Cuenta: Se crea al comprar. No necesitas registro previo.
Las recogidas en tienda se guardan 60 días.
Promociones: Se enviarán con el pedido hasta fin de existencias.

¿Más preguntas? Ver Preguntas Frecuentes completas.

Productos relacionados

25,50 
19,00 
Marina Tena Tena
8,00 
Cels Piñol, Martín Piñol y David Esbrí
12,95 
Stephanie Garber
21,95 
Catriona Ward
6,00 
Richard Matheson
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad