Ales de sang

Empiri 1

Rebecca Yarros
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

22,90 

Hay existencias

Vola o mor… El nou fenomen de fantasia juvenil del qual parla tothom.

Un drac sense el seu genet és una tragèdia. Un genet sense el seu drac està mort.

Article U, Secció U del codi de genets de drac

La Violet Sorrengail creia que quan fes els vint anys s’uniria al Quadrant d’Escribes per viure una vida tranquil·la, estudiant els seus estimats llibres i les històries antigues que tant la fascinaven. Però per ordres de la seva mare, la temuda comandant general, la Violet es veu obligada a unir-se als milers de candidats que lluiten per formar part de l’elit de Navarre: els genets de drac.

Quan ets més petita i fràgil que els altres la teva vida corre perill, perquè els dracs no es vinculen amb humans febles; de fet, els incineren. Sumat a això, amb més genets que dracs disponibles, bona part dels candidats mataria la Violet per millorar les seves probabilitats d’èxit; altres, com el despietat Xaden Riorson, el líder d’ala més poderós del quadrant, l’assassinarien simplement pel fet de ser la filla de la comandant general. Per sobreviure, haurà d’afinar al màxim el seu enginy.

Dia rere dia, la guerra que es lliura a l’exterior del Col·legi esdevé més letal, les defenses del regne es debiliten i els morts augmenten. Per si no n’hi hagués prou, la Violet sospita que els líders de Navarre amaguen un terrible secret.

Amistat, rivalitat i passió… al Col·legi de Guerra de Basgiath tots tenen una agenda oculta i saben que un cop a dins només hi ha dues possibilitats: graduar-se o morir.

Rebecca Yarros és autora de més de quinze novel·les, que l’han convertit en una de les autores més venudes del New York Times i del USA Today. La seva família ha servit a l’exèrcit durant dues generacions, per la qual cosa la Rebecca admira els herois militars i té la fortuna d’estar casada amb un d’ells des de fa més de vint anys. La Rebecca és mare de sis nens, amb qui viu a Colorado en companyia del seu tossut bulldog anglès, les seves dues ferotges xinxilles i la seva gata anomenada Artemis, que els mana a tots.

Va adoptar la seva filla petita després d’haver-la acollit temporalment. Una de les passions de la Rebecca és ajudar nens i nenes del sistema d’acollida i adopcions familiars dels Estats Units. El 2019, juntament amb el seu marit, la Rebecca va fundar One October, una organització sense ànim de lucre. Per saber-ne més coses, visiteu oneoctober.org i rebeccayarros.com.

P. des del 1 de desembre fins el 18 de desembre.

Información adicional

 • Formato
  Tapa dura
 • Dimensiones
  15,0 x 23,0 cm
 • Peso
  1,5 kg
 • Páginas
  720 pages
 • ISBN
  9788466431385
 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  Rebecca Yarros
 • Categoría
  Escritoras
 • Editoral
  Columna Edicions
 • Año
  2023
 • Fecha de lanzamiento
  2023-12-18

Articulo nuevo:

22,90 

En stock

Hay existencias

Portes 4,90 € y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

Preguntas frecuentes:

Creación de Cuenta: Se crea al comprar. No necesitas registro previo.
Las recogidas en tienda se guardan 60 días.
Promociones: Se enviarán con el pedido hasta fin de existencias.

¿Más preguntas? Ver Preguntas Frecuentes completas.

Productos relacionados

Jurgen
8,00 
El precio original era: 19,95 €.El precio actual es: 11,95 €.
19,90 
Jay Kristoff & Amie Kaufman
22,90 
China Miéville
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad