Noceà 2 – Hola Avatar!

Ricard Efa
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 30€, en la península.

17,95 

Hay existencias

Hola Avatar!, el segon volum del còmic Noceà, de Ricard Efa, signat.

Despeses gratuïtes des de 30,00 € (península).

En un futur on l’augment del nivell del mar ha desfigurat Europa, l’oceà tal com el coneixíem ha desaparegut: és el Noceà. La societat, governada per la dictadura neoliberal de Systema, viu submergida sota continus conflictes socials.

L’Atari i la Tika només volen que el món sigui un lloc millor on es pugui viure. Quan la policia rebutja investigar la mort d’un nen sense llar, elles dues descobriran que no es tracta d’un fenomen aïllat. Al darrere s’hi amaga una realitat molt diferent del videojoc on es refugien molts ciutadans. O potser no tant…

Ricard Fernández va néixer a Sabadell l’any 1976, on fa classes a l’escola Joso, i fa vint anys que firma els còmics que dibuixa amb el sobrenom d’Efa. Ha publicat amb algunes de les editorials de còmic més rellevants del mercat francobelga (Dupuis, Lombard, Delcourt, Vents d’Ouest, Futuropolis…), tant en col·laboració amb guionistes (Regis Hautière, Denis Lapière, Olivier Jouvray, Aurélien Ducodray, Salva Rubio) com amb guions propis. Alguns dels seus títols han estat traduïts en una desena de països, i l’any 2018 va rebre una nominació als Eisner Awards per Monet, nòmada de la llum. Ha publicat a les pàgines de Cavall Fort, l’AraSpirouImageDocSàpiens i Volata, entre d’altres. Ha dirigit els sis primers números de la revista de còmics local Paper de Ceba. Fa soroll amb el seu grup Misèria, crida a Twitter (@Ricardefa) quan s’enfada i procura educar bé els seus fills.

*El teu compte es crea en el moment que realitzes la primera compra. No és necessari registrar-se. 
**Les recollides en botiga es guarden 60 dies.
Recordatori: les promocions especials (exemplars signats, punts de llibres, làmines, etc) s’enviaran fins a que s’esgontin les existències. 
En cas de que el paquet arribi en mal estat, si us plau, fes una foto abans d’obrir-lo per a poder fer les reclamacions necessàries en cas de que els llibres estiguin en mal estat. 

P. activa fins al 6 de setembre.

Información adicional

 • Formato
  Tapa dura
 • Dimensiones
  24x32 cm
 • Peso
  0,676 kg
 • Páginas
  62 pages
 • ISBN
  978-84-126144-9-7
 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  Ricard Efa
 • Categoría
  Cómic
 • Editoral
  Mai Més
 • Año
  2023
 • Fecha de lanzamiento
  2023-09-06

Articulo nuevo:

17,95 

En stock

Hay existencias

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 30€, en la península.

Productos relacionados

4,00 
Lisa Tuttle
25,90 
Tamsyn Muir
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad