PREVENDA Iremonger – Els secrets de Heap House

Edward Carey
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 30€, en la península.

A la venta: 04/10/2023

23,90 

Hay existencias

Primer llibre de la trilogia Iremonger, Els secrets de Heap House, amb postal de regal.

Despeses d’enviament gratuïtes a partir de 30,00 € (península).

Enviaments i recollides a partir del 4 d’octubre del 2023

LES COSES NO SÓN EL QUE SEMBLEN. NO ET REFIÏS MAI DE LES COSES.

Els Iremonger són una família peculiar.

Durant generacions han viscut a HEAP HOUSE, la seva laberíntica mansió, on les jerarquies i els matrimonis els venen imposats. A les plantes superiors hi viu la família; a les inferiors, el servei. Al voltant de la mansió hi ha els CÚMULS: piles de brossa que ve de tot Londres i s’estén fins on arriba la vista.

Tots els membres de la família perpetuen una tradició, la de viure lligats a un OBJECTE DE NAIXEMENT que han de protegir amb la vida. Els objectes sembla que murmuren alguna cosa, però només en Clod Iremonger, l’ESCOLTADOR, és capaç de sentir-los.

L’arribada de la Lucy Pennant, una nova minyona de la mansió, ho canviarà tot. Perquè a l’horitzó de Heap House s’endevina una gran tempesta. I tots els secrets de la família Iremonger estan a punt de saltar pels aires per sempre.

*El teu compte es crea en el moment que realitzes la primera compra. No és necessari registrar-se. 
Si la teva comanda te més d’una prevenda, sortirà el dia de l’última prevenda. 
Intentem enviar la compra el dia anterior a la data oficial de posada a la venda per tal que ho rebis el dia de posada a la venda oficial. El servei que tenim contractat és de 48/72 hores i depèn de molts factors i a vegades no és possible que t’arribi el dia indicat. Per això també tenim l’opció de «recollida en botiga». Les recollides en botiga es guarden 60 dies.
En el moment que el paquet surt del nostre magatzem, i durant les següents 72 hores següents, el responsable passa a ser l’empresa transportista i es posarà en contacte amb el comprador a través de la seva pròpia plataforma de seguiment i entrega.
No ens desentenem de l’enviament, només és que no podem ser responsables absoluts dels endarreriments a les entregues ja siguin originats per les condicions meteorològiques adverses, vagues, averies, endarreriments de repartiment o altres circumstàncies que puguin sorgir. Tot i això, per a qualsevol incidència sempre ens trobareu al vostre costat per poder solucionar qualsevol gestió relacionada amb l’enviament, la preparació del producte i fins i tot, la substitució un cop comprovats els fets i les responsabilitats.
Recordatori: les promocions especials (exemplars signats, punts de llibres, làmines, etc) s’enviaran fins a que s’esgontin les existències. 
En cas de que el paquet arribi en mal estar, si us plau, fes una foto abans d’obrir-lo per a poder fer les reclamacions necessàries en cas de que els llibres estiguin en mal estat. 

Prevenda des del 4 de setembre fins el 2 d’octubre.

Información adicional

 • Formato
  Tapa dura
 • Dimensiones
  15,5x22,1 cm
 • Peso
  0,781 kg
 • Páginas
  408 pages
 • ISBN
  978-84-19654-34-2
 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  Edward Carey
 • Categoría
  Fantasía
 • Editoral
  Blackie Books
 • Año
  2023
 • Fecha de lanzamiento
  2023-10-04

Articulo nuevo:

23,90 

En stock
A la venta: 04/10/2023

Hay existencias

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 30€, en la península.

Productos relacionados

4,00 
MikeResnick
7,00 
Alfonso M. González - Alan Dick Jr.
6,00 
George R.R. Martin
40,00 

334

Thomas M. Disch
32,90 
Octavia E. Butler
18,90 
Nieves Mories
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad