Pack Lauren Beukes «Les lluminoses» i «Zoo City»

amb bossa i punt de lectura de regal

Lauren Beukes
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

42,45 

Sin existencias

Zoo City

La Zinzi té un os peresós a l’esquena, un hàbit brut d’estafa i un talent per trobar coses perdudes. Però quan una petita anciana apareix morta i la policia li confisca l’últim sou es veu obligada a assumir la feina que menys li agrada. Trobar persones desaparegudes. Ser contractat pel productor musical solitari Odi Huron per trobar una estrella del pop teenybop hauria de ser el seu bitllet per sortir de Zoo City, el barri marginal on la classe criminal i els seus companys animals viuen a l’ombra de l’infern. En canvi, catapulta a Zinzi més endins a la gola d’una ciutat retorçada pel crim i la màgia, on es veurà obligada a enfrontar-se als foscos secrets de vides anteriors, inclosa la seva.

Les Lluminoses

Chicago, 1931. Harper Curtis, un home violent sense llar, arriba a una casa que amaga un secret sorprenent: és la porta que el trasllada a altres moments en el temps per assetjar dones joves que li apareixen com «lluminoses», en- voltades d’una aura especial que les converteix en l’objecte preciós dels seus instints assassins.

Chicago, 1992. La vida de Kirby Mazrachi s’ha trastocat després del brutal intent d’assassinar-la. Mentre lluita per trobar el seu atacant, el seu únic aliat és en Dan, un re- porter d’homicidis que va tractar el cas i intenta protegir-la de la seva obsessió. A mesura que la Kirby avança en la investigació, descobreix altres noies, les que no van acon- seguir sobreviure. Les proves dels crims són… impossibles, i la resposta sembla amagar-se en una casa abandonada al centre de la ciutat.

Lauren Beukes va néixer a Johannesburg l’any 1976 i és l’escriptora sud-africana més guardonada i venuda internacionalment. Autora de MoxylandZoo CityBroken Monsters i Afterland, entre altres obres. Les seves novel·les s’han publicat a 24 països i s’estan adaptant per al cinema i la televisió. També és guionista (URBO: The Adventures of Pax AfrikaFlorrie’s DragonsMouk), escriptora de còmics (All The Pretty Ponies, Fairest) i documentalista guardonada (Glitterboy & Ganglands). Viu a Ciutat del Cap, Sud-àfrica, amb la seva filla i dos gats problemàtics.

Twitter Gigamesh català: @GigameshCat

Información adicional

 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  Lauren Beukes
 • Categoría
  Cine
 • Editoral
  Runas

Articulo nuevo:

42,45 

Agotado

Sin existencias

Portes 4,90 € y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

Preguntas frecuentes:

Creación de Cuenta: Se crea al comprar. No necesitas registro previo.
Las recogidas en tienda se guardan 60 días.
Promociones: Se enviarán con el pedido hasta fin de existencias.

¿Más preguntas? Ver Preguntas Frecuentes completas.

Productos relacionados

20,95 
Catherine Bakewell
18,90 
Nieves Mories
8,00 
George R. Stewart
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad