MARE – Signat

Isabel del Río
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

14,90 

Hay existencias

El llibre Mare, d’ Isabel del Rio, signat per l’autora. 

Per a garantir la supervivència com a espècie, la humanitat es va veure impel·lida a abandonar la Terra i viure en càpsules minúscules; fugint de la catàstrofe només nens amb un adult que els acompanyés. Una mare.

Una mare que viu a una de les càpsules, atrapada amb un fill adolescent, que no veu el moment que el reclutin i així fugir de la tancada. Una mare-escriptora, amb un nen petit, que és la mare del nen i també de les realitats que escriu. I, finalment, la Mare en majúscules, creadora de la vida i la mort.

Entre els gèneres fantàstics, la ciència ficció i el terror, Mare és una odissea espacial amb un rerefons filosòfic que juga amb els mites cíclics de les primeres civilitzacions, així com amb el concepte del temps i la teoria de les dimensions múltiples.

Isabel del Río

Isabel del Río (Barcelona, 1983) (@IsabeldlRio). Llicenciada en Filosofia per la UAB. Professional del món del llibre des del 2009, imparteix tallers d’escriptura i realitza tota classe d’activitats per a incendiar la passió per la lectura. Col·labora en revistes digitals de gèneres fantàstics com Libros Prohibidos, El Biblionauta i Librújula. Ha publicat, entre d’altres, la bilogia de La Casa de la Torre (Finalista Premi Ramon Muntaner 2009 i Ictineu), La Vident de la Lluna Plena, Las Bocas de la Montaña (El Señor del Viento), guanyadora del Premi Isla de las Letras a la Millor Novel·la Fantàstica 2017, a més de relats a diverses antologies. També és autora de poesia i assaig. La seva última obra, En la casa de Ícelo és una compilació de relats de terror que neixen d’allò més profund del subconscient, on els somnis són la realitat que alimenta el dia. Mare és la seva primera novel·la de ciència-ficció.

S’enviaran exemplars signats si n’hi ha en stock.

Twitter Gigamesh català: @GigameshCat

Información adicional

 • Formato
  Tapa blanda
 • Páginas
  145 pages
 • ISBN
  9788419415035
 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  Isabel del Río
 • Categoría
  Ciencia ficción
 • Editoral
  Spècula
 • Año
  2022
 • Fecha de lanzamiento
  2022-10-24

Articulo nuevo:

14,90 

En stock

Hay existencias

Portes 4,90 € y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

Preguntas frecuentes:

Creación de Cuenta: Se crea al comprar. No necesitas registro previo.
Las recogidas en tienda se guardan 60 días.
Promociones: Se enviarán con el pedido hasta fin de existencias.

¿Más preguntas? Ver Preguntas Frecuentes completas.

Productos relacionados

11,95 
14,95 
Patrick Rothfuss
20,00 
Jordi de Manuel
Preventa
18,90 
4,00 
Jack Vance
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad