El gran llibre de l’imaginari fantàstic català: Criatures, bruixes i dimonis

J. de D. Prats i M. Padilla
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

31,00 

Solo quedan 1 disponibles

Després d’una dècada d’investigació i creació que els ha consagrat com els autors referents de la divulgació de l’imaginari fantàstic català, Joan de Déu Prats i Maria Padilla culminen la seva obra més ambiciosa: un atles fantàstic amb més d’un centenar de criatures extraordinàries que poblen el país de cap a cap. El més florit de cada casa. De l’estrangulament fundacional dels Pirineus fins a les portes nostrades de la Pàtria dels Morts, els catalans ens hem definit a través d’un cúmul de llegendes i sabers populars que la frenètica vida moderna amenaça inútilment. Perquè la fortalesa dels somnis és inexpugnable. Aquest llibre els endreça amb el rigor de l’arxiver i la lleugeresa i l’amenitat del narrador de la vora del foc, i els posa cara i caràcter amb unes il·lustracions que són autèntiques obres d’art.

Un llibre que és una obra d’art, un cant d’amor al nostre imaginari i un exercici de reparació històrica.

El gran llibre de l’imaginari fantàstic català: Criatures, bruixes i dimonis forma part de la col·lecció «Catalunya Fantàstica», grans àlbums il·lustrats que combinen la divulgació històrica i la meravella. El gran llibre de les bruixes catalanesEl gran llibre dels indrets fantàstics de Catalunya i El gran llibre de les criatures fantàstiques de Catalunya són altres títols que formen part de la col·lecció.

Joan de Déu Prats ha publicat més de cent llibres per a infants i adolescents i ha estat traduït als principals idiomes. Ha guanyat diferents premis com el Serra d’Or, l’Hospital Sant Joan de Déu, el Cavall Fort, el Guillem Cifre de Colonya i ha estat finalista al Barcanova. Des de fa uns anys conrea també la literatura d’adults amb llibres sobre llegendes i històries del nostre país. Darrerament ha publicat Girona, Terra de mites i llegendes, Llegendes de Pescadors i altres històries de la mar o La Barcelona Inquietant. El seu estil es caracteritza per l’agilitat, la poesia i l’humor.

Maria Padilla Climent és il·lustradora nascuda a Barcelona l’any 1984. Ha cursat els estudis d’art i, posteriorment, il·lustració a EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. La seva trajectòria va començar en el món de l’art, amb exposicions a Barcelona i Berlín, per després anar-se decantant cap a la il·lustració. Actualment treballa compaginant projectes editorials i contes, tant infantils com per a adults. La seva pàgina oficial és www.mariapadilla.eu.

 

 

 

Información adicional

 • Formato
  Tapa dura
 • Dimensiones
  20,0 x 27,0 cm
 • Páginas
  260 pages
 • ISBN
  9788419590558
 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  J. de D. Prats i M. Padilla
 • Categoría
  Ilustrado
 • Editoral
  Comanegra
 • Colección
  Catalunya Fantàstica
 • Año
  2023

Articulo nuevo:

31,00 

En stock

Solo quedan 1 disponibles

Portes 4,90 € y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

Preguntas frecuentes:

Creación de Cuenta: Se crea al comprar. No necesitas registro previo.
Las recogidas en tienda se guardan 60 días.
Promociones: Se enviarán con el pedido hasta fin de existencias.

¿Más preguntas? Ver Preguntas Frecuentes completas.

Productos relacionados

Peter Pan
49,95 
James Matthew Barrie
19,50 
Joan de Déu Prats i Maria Padilla 
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad