Ales de ferro

Empiri 2

Rebecca Yarros
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

23,90 

Hay existencias

Ales de ferro (Empiri 2), de Rebecca Yarros, amb pin exclusiu de regal.

Enviaments i recollides a partir del 21 de febrer del 2024.

El fenomen juvenil de fantasia del qual parla tothom.

Tothom esperava que la Violet Sorrengail morís durant el seu primer any a l’Acadèmia de Guerra Basgiath, fins i tot ella mateixa n’estava convençuda. Però allò va ser només la primera prova, destinada a eliminar els febles de voluntat, els indignes i els desafortunats. Ara comença l’entrenament real, i la Violet ja es pregunta com ho podrà superar. No és només que sigui extenuant i maliciosament brutal, o fins i tot que estigui dissenyat per allargar la capacitat de dolor dels pilots més enllà del que sembla possible. És el nou vicecomandant, que ha convertit en la seva missió personal ensenyar a la Violet com n’és d’impotent, tret que traeixi l’home que estima. Tot i que el cos de la Violet és més feble i més fràgil que el dels altres, encara té el seu enginy i una voluntat de ferro. I el comandant està oblidant la lliçó més important que li ha ensenyat Basgiath: els genets de drac fan les seves pròpies regles. Però la determinació per sobreviure no serà suficient aquest any. Perquè la Violet coneix el secret real amagat durant segles a l’Acadèmia de Guerra Basgiath, i al cap i a la fi sap que res, ni tan sols el foc de drac, serà suficient per salvar-los.

Segon volum de la sèrie Empiri, després d’Ales de sang.

«El primer any és quan alguns de nosaltres perdem la vida. El segon any és quan els que quedem, perdem la humanitat». Xaden Riorson

Rebecca Yarros ha escrit més de quinze novel·les, que l’han convertit en una de les autores més venudes del New York Times i del USA Today. La seva família ha servit a l’exèrcit durant dues generacions, per això la Rebecca admira els herois militars i té la fortuna d’estar casada amb un d’ells des de fa més de vint anys. La Rebecca és mare de sis nens, amb els quals viu a Colorado en companyia del seu tossut buldog anglès, les seves dues xinxilles ferotges i la seva gata, anomenada Artemis, que els mana a tots.

Va adoptar la seva filla petita després d’haver-la acollit temporalment. Una de les passions de la Rebecca és ajudar nens i nenes del sistema d’acollida i adopcions familiars dels Estats Units. El 2019, juntament amb el seu marit, la Rebecca va fundar One October, una organització sense ànim de lucre. Per saber-ne més coses, visiteu oneoctober.org i rebeccayarros.com

 

P. des del 1 de desembre del 2023 fins el 19 de febrer del 2024.

Información adicional

 • Formato
  Tapa dura
 • Dimensiones
  15x23 cm
 • Peso
  1 kg
 • Páginas
  736 pages
 • ISBN
  9788466431620
 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  Rebecca Yarros
 • Categoría
  Escritoras
 • Editoral
  Columna
 • Año
  2024
 • Fecha de lanzamiento
  2024-02-21

Articulo nuevo:

23,90 

En stock

Hay existencias

Portes 4,90 € y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

Preguntas frecuentes:

Creación de Cuenta: Se crea al comprar. No necesitas registro previo.
Las recogidas en tienda se guardan 60 días.
Promociones: Se enviarán con el pedido hasta fin de existencias.

¿Más preguntas? Ver Preguntas Frecuentes completas.

Productos relacionados

24,95 
Rebecca Yarros
6,00 
George R.R. Martin
6,00 
Mike Resnick
23,00 
Stephen Graham Jones
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad