Terry Pratchett. Una vida amb notes a peu de pàgina

Rob Wilkins
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

26,50 

Hay existencias

Terry Pratchett. Una vida amb notes a peu de pàgina

Primera i única biografia autoritzada de Terry Pratchett, escrita amb el suport i un accés inigualable a la seva família i amics propers, que han aportat històries i imatges que mai abans s’havien sentit ni vist pel públic.

Rob Wilkings es basa en les notes inèdites del mateix Terry, en les quals detallava la seva infància i els seus anys juvenils, amb una autenticitat que ningú més podria donar.

EL LLIBRE

El creador de la sèrie d’èxit fenomenal del Discmón, Terry Pratchett, era conegut i estimat a tot el món pels seus llibres extraordinàriament populars, el seu humor satíric i intel·ligent i la humanitat de les campanyes que va encetar. Però tot això només es una part del conjunt.

Abans de la seva mort massa precoç, Terry escrivia unes memòries: la història d’un noi de sis anys al qual un professor va dir que mai no arribaria enlloc, i que es va passar la resta de la seva vida demostrant-li que s’havia equivocat. Perquè Terry va viure una vida plena de gestes increïbles: convertir-se en un dels autors més venuts i estimats de la Gran Bretanya, guanyar la prestigiosa Medalla Carnegie i rebre el títol de cavaller.

Ara, el llibre que Terry tristament no va poder acabar, l’ha escrit Rob Wilkins, el seu antic assistent, amic i ara marmessor del llegat literari Pratchett. Aprofitant els seus records extensíssims, juntament amb els de la família, amics i col·legues de l’autor, Rob ens revela una imatge sencera de la vida de Terry: des de la infantesa fins a la seva astoradora carrera literària, i com es va trobar i enfrontar a la “tocadeta de collons” de la malaltia d’Alzheimer.

Un retrat profundament emotiu i personal de la vida extraordinària de Sir Terry Pratchett, escrita amb un coneixement de causa sense paral·lel i ple d’anècdotes divertides, aquesta és l’única biografia oficial d’un dels nostres millors autors.

L’AUTOR

Rob Wilkins va treballar amb Terry Pratchett més de vint anys, primer com a assistent personal i després com a gerent empresarial. Ara dirigeix el llegat literari Pratchett i la productora de Terry, Narrativia.

 

Información adicional

 • Formato
  Tapa dura
 • Dimensiones
  14x21 cm
 • Peso
  0,750 kg
 • Páginas
  560 pages
 • ISBN
  9788412493061
 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  Rob Wilkins
 • Categoría
  Humor
 • Editoral
  Mai Més
 • Año
  2022

Articulo nuevo:

26,50 

En stock

Hay existencias

Portes 4,90 € y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

Preguntas frecuentes:

Creación de Cuenta: Se crea al comprar. No necesitas registro previo.
Las recogidas en tienda se guardan 60 días.
Promociones: Se enviarán con el pedido hasta fin de existencias.

¿Más preguntas? Ver Preguntas Frecuentes completas.

Productos relacionados

11,50 
6,00 
George R.R. Martin
27,90 
Brandon Sanderson
21,95 
Tamsyn Muir
18,95 
Hannah Nicole Maehrer
19,50 
Becky Chambers
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad