Riu de safirs – Firmado

Marc Pastor
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

21,00 

Hay existencias

Una novel·la negra i d’aventures que t’abdueix.

Marc Pastor combina la dignitat literària i l’aposta comercial en una novel·la protagonitzada per l’Esmeralda, una dona forta i misteriosa, que és capaç de preveure les morts, i el Tahiri, un policia sense vocació però amb principis, que malda per posar pau entre les bandes rivals que es disputen el control del negoci de les mines de safirs de Madagascar.

1998: En un poblet de l’illa de Madagascar enmig del desert han localitzat un jaciment de safirs. La descoberta ha atret gent d’arreu en una moderna febre d’or i en poc temps Ilakaka s’ha transformat en una ciutat gran i en permanent ebullició. El tinent de la gendarmeria Tahiri és destinat al destacament d’Ilakaka per garantir-ne la seguretat. Però l’arribada d’una dona misteriosa, l’Esmeralda, una estrangera sense passat ni lligams, que és capaç de preveure les morts, trastoca la naturalesa violenta i caòtica d’Ilakaka.

Però qui és l’Esmeralda? En prostíbuls de mala mort, en mines de safirs estretes i perilloses, a les tombes sagrades i als paradisos naturals a tocar del desert, arreu ressonen les mateixes preguntes: d’on ve, l’Esmeralda?, de qui fuig?, quin és el seu veritable propòsit?

«Marc Pastor és el David Lynch de la literatura catalana. Les seves novel·les ens atrapen des de la primera pàgina.» Vicenç Pagès, El Periódico

«Marc Pastor ha revitalitzat la novel·la d’aventures en català… N’és un dels heralds.»

Domingo Marchena, La Vanguardia

«Marc Pastor aconsegueix que tot respiri sense esforç.» Financial Times

Marc Pastor (Barcelona 1977) és criminòleg i treballa a la policia científica dels Mossos d’Esquadra. Novel·lista consumat, és una rara avis que combina sense complexos un ampli ventall de gèneres literaris amb un domini de la llengua i de la tensió narrativa que enganxa des de la primera pàgina. És autor d’algunes de les novel·les negres de més èxit els últims anys en llengua catalana, i un dels seus màxims exponents, entre elles La mala dona (2008), Premi Crims de la Tinta i traduïda a una dotzena de llengües, i L’any de la plaga (2010), de la qual es va fer una adaptació al cinema. Ha publicat novel·les de gènere interconnectades entre si en un univers propi, com Bioko (2013), Farishta (2017), Els àngels em miren (2019) i L’horror d’en Rèquiem (2021), de la qual n’ha fet el joc de rol Lo Rol de Rèquiem (2023). Actualment, també desenvolupa guions per a sèries de televisió.

P. des de l’11 de gener fins el 18 de gener de 2024.

Información adicional

 • Formato
  Tapa blanda
 • Páginas
  456 pages
 • ISBN
  9788429781656
 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  Marc Pastor
 • Categoría
  Fantasía oscura
 • Editoral
  Edicions 62
 • Año
  2024
 • Fecha de lanzamiento
  2024-01-18

Articulo nuevo:

21,00 

En stock

Hay existencias

Portes 4,90 € y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

Preguntas frecuentes:

Creación de Cuenta: Se crea al comprar. No necesitas registro previo.
Las recogidas en tienda se guardan 60 días.
Promociones: Se enviarán con el pedido hasta fin de existencias.

¿Más preguntas? Ver Preguntas Frecuentes completas.

Productos relacionados

Los secretos de Hyrule
17,50 
Adrián Suárez Mouriño
21,00 
Martha Wells
9,90 
Michael McDowell
27,90 
Brandon Sanderson
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad