La companyia dels llops

Angela Carter
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

19,90 

Solo quedan 2 disponibles

Llegir Angela Carter (1940-1992) és com arribar a la plaça el dia de la revolució. A partir d’aquí, tot salta pels aires. L’amor rabiós, el sexe, el poder, l’animalitat, les portes falses del circ i les profunditats del bosc… Carter va crear un imaginari únic que no ha deixat d’expandir-se. I una legió de lectors entusiastes. Els contes de fades no han tornat a llegir-se mai de la mateixa manera, després d’ella. Aquesta antologia pivota en el gran referent de l’autora, La cambra sanguinolenta, però ofereix una mostra completa, per primera vegada en català, de la seva fulgurant trajectòria.

Selecció de Jordi Puig i Alba Cayón.

Angela Carter (1940-1992) va ser escriptora i periodista d’Anglaterra coneguda per les seves novel·les i relats, dels quals neixen de la barreja de contes populars i elements del psicoanàlisis per tal de crear obres inquietants i fantàstiques. A partir d’aquí, tot salta pels aires. L’amor rabiós, el sexe, el poder, l’animalitat, les portes falses del circ i les profunditats del bosc… Admiradora de Poe i de Sade com a corruptors de la moral, i referent d’autors tan diversos com Salman Rushdie i Margaret Atwood, Carter va crear un imaginari únic que no ha deixat d’expandir-se. I una legió de lectors entusiastes. Els contes de fades no han tornat a llegir-se mai de la mateixa manera, després d’ella.

Martí Sales (Barcelona, 1979). Escriptor, traductor i músic. Llicenciat en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona. Sales va debutar l’any 2005 amb el poemari Huckleberry Finn, guanyant el premi Vila de Lloseta de poesia, i posteriorment, va escriure La cremallera (Malas Hierbas, 2016). Per altra banda, en el camp de la narrativa es va estrenar amb Dies feliços a la presó (Empúries, 2007). I per acabar de destacar la seva trajectòria professional, val a dir que Martí Sales es converteix en traductor habitual al català d’autors com Kurt Vonnegut, John Fante, Shirley Jackson, Vivian Gornick o Patti Smith.

VilaWeb, 02/12/2023 | Angela Carter, el retorn

 

 

Información adicional

 • Formato
  Tapa dura
 • Dimensiones
  12,0 x 17,0 cm
 • Páginas
  320 pages
 • ISBN
  9788419590527
 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  Angela Carter
 • Categoría
  Cuentos
 • Editoral
  Comanegra
 • Colección
  Portàtils
 • Año
  2023

Articulo nuevo:

19,90 

En stock

Solo quedan 2 disponibles

Portes 4,90 € y gratuitos a partir de 40.00 €, en la península.

Preguntas frecuentes:

Creación de Cuenta: Se crea al comprar. No necesitas registro previo.
Las recogidas en tienda se guardan 60 días.
Promociones: Se enviarán con el pedido hasta fin de existencias.

¿Más preguntas? Ver Preguntas Frecuentes completas.

Productos relacionados

29,95 
22,90 
Rebecca Yarros
7,00 
Alfonso M. González - Alan Dick Jr.
27,90 
Brandon Sanderson
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad