Els fils del mar – Signat + postal + punt de llibre

Inés Macpherson
Idioma: Catalán

Portes 4,90€ y gratuitos a partir de 30€, en la península.

17,50 

Solo quedan 2 disponibles

Una novel·la subtil i meticulosa que parla d’un món en ruïnes en què les supersticions, la misogínia i la violència conviuen amb la necessitat urgent d’alliberar-se’n.

La Janira va créixer amb la prohibició d’apropar-se al mar. Les dones que volien tocar l’aigua, desapareixien. «Se les mengen els monstres i els éssers que s’amaguen a l’abisme», li deia l’àvia. Per això les noies escrivien a les pedres els noms de les amigues i germanes desaparegudes, per recordar-les. Però el mar era insaciable, perquè fins i tot això s’emportava.

Tot i així, la Janira, com altres noies del poble, sent la veu del mar, que visita els seus somnis i alimenta el desig de mirar més enllà de les normes que les condemnen a estar lligades. A viure tancades, sense horitzó. I vol descobrir si tot allò que batega entre les roques, a les profunditats del mar, és real o si només són supersticions.

Els fils del mar és un cant a la llibertat, a l’acceptació d’un mateix, però també és un relat esfereïdor que ens parla del desig, del control, de les cordes que dibuixen fronteres i ens lliguen, de la manera amb què una història pot marcar-nos la pell.

Inés Macpherson (Barcelona, 1982) (@InesMacpherson), és llicenciada en Filosofia i treballa al món editorial com a lectora, correctora i redactora. Parla de llibres a La Vanguardia i a El Biblionauta i es dedica a la narració oral des del 2003, especialitzada en el conte literari i d’autor. Condueix diversos clubs de lectura i és professora a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Va rebre el premi revelació en català 2021 atorgat pel Festival 42 (Festival de gèneres fantàstics de Barcelona). Com a autora ha publicat la novel·la juvenil El secret de Lucia Morke (La Galera, 2011) i una versió il·lustrada de la llegenda de Sant Jordi: Santa Jordina (La Galera, 2017). També ha participat a les antologies Extraordinàries. Noves autores de l’insòlit (Males Herbes, 2020), Paper Cremat. 10 contes per a 100 anys de Ray Bradbury (Apostroph, 2020), Contes per al (des)confinament (Males Herbes, 2020) o La ciutat invisible. Vuit relats ucrònics barcelonins (Sfabula Editorial, 2022), entre d’altres.

Twitter Gigamesh català: @GigameshCat

 

*Tu cuenta se crea en el momento que realizas la primera compra. No es necesario registrarse. 

 

Información adicional

 • Formato
  Tapa blanda
 • Dimensiones
  14,0 x 21,0 cm
 • Páginas
  251 pages
 • ISBN
  978-84-19415-02-8
 • Idioma
  Catalán
 • Autor
  Inés Macpherson
 • Categoría
  Escritoras
 • Editoral
  Specula
 • Año
  2023
 • Fecha de lanzamiento
  2023-02-20

Articulo nuevo:

17,50 

En stock

Solo quedan 2 disponibles

Portes 4,90 € y gratuitos a partir de 30,00 €, en la península.

Preguntas frecuentes:

Creación de Cuenta: Se crea al comprar. No necesitas registro previo.
Las recogidas en tienda se guardan 60 días.
Promociones: Se enviarán con el pedido hasta fin de existencias.

¿Más preguntas? Ver Preguntas Frecuentes completas.

Productos relacionados

27,90 
Brandon Sanderson
20,00 
Richard Morgan
4,00 
MikeResnick
4,50 
Ian Watson
GIGAMESH, utiliza COOKIES para garantizar el correcto funcionamiento de nuestra web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante.   
Privacidad